Волинянин Володимир Тимошук, батько загиблого захисника Антона Тимошука, зібрав гроші на баггі та два FPV-дрони для ЗСУ.

Про це чоловік повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

Відомо, що аби придбати баггі потрібно було 230 тисяч гривень.

«Хочу висловити подяку отцю Івану Зеленку, Ігору Гольцу, Олександру Голубу за підтримку і допомогу в організації збору. Доземний уклін усім, хто взяв участь в цьому зборі, ви усі неймовірні. Завдяки вам ми зібрали 287 465 гривень», − написав Володимир Тимошук.

Волинянин також додав, що завдяки небайдужому чоловіку, який захотів залишитися анонімним, за 40 тисяч гривень вдалося закупити 2 FPV-дрони.

«Гарна новина − завдяки небайдужому чоловіку, Людині з великої літери зі Старої Вижівки (яка побажала бути невідомою) і який задонатив суму понад 40 000 гривень, ми змогли додатково придбати два FPV-дрони (32964 гривні з доставкою) для наших захисників. Я дякую Богу, що маю таких товаришів», − розповів чоловік.

Решта коштів, 24 501 гривня, підуть на придбання пального на доставку баггі.

Нагадаємо, Антон Тимошук загинув восени 2022 року на Харківщині. В останню путь захисника провели 26 жовтня 2022 року у Старій Вижівці. У листопаді 2023 року рідним воїна передали орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).